Aangepast programma 2020

Aangepast programma 2020
De Coronacrisis houdt Nederland stevig in zijn greep en alle Koningsdagactiviteiten zijn gecancelled. Toch heeft de Oranjevereniging Oranje Nassau besloten een breed alternatief programma te presenteren waarmee wij onze saamhorigheid willen tonen. Ieder gezin voor zichzelf dit jaar en daarom helaas geen reuring op het dorp. Om toch onze saamhorigheid in deze zware tijden tot uiting te brengen, heeft de Oranjevereniging het volgende programma bedacht.

Ga jullie uiterste best doen om de kleurplaat uit ons programmablaadje zo mooi mogelijk in te kleuren. Maak een foto hiervan en mail dit naar info@ov-oranjenassau.nl voor 1 mei. De drie mooiste tekeningen ontvangen van ons een leuke prijs. Heb je geen boekje ontvangen, dan kun je hier de kleurplaat downloaden.

We vragen iedere inwoner van ons dorp om in 1 raam van de woning een Koningsdagwaardige versiering aan te brengen. Dit kan een Koningsdagpresentatie zijn van de al eerder tentoongestelde beren of een door jullie zelf bedachte creatieve Koningsdag-uiting of misschien wil je je huis wel oranje oppimpen. De 10 mooiste presentaties ontvangen van ons na Koningsdag een lekkere taart en uiteraard eeuwige roem.

We roepen iedereen op om op Koningsdag met vlag en wimpel uiting te geven aan onze saamhorigheid. Wij steken met iedereen ook de vlaggen uit in het centrum van ons mooie dorp.

De Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen heeft een landelijk programma opgesteld, waaraan wij u verzoeken mee te werken.
voor iedereen die mee wil zingen hebben we hier de tekst geplaatst.