Bestuur

De Heer A. de Haaij
Albert woont in Lekkerkerk en is vanaf 1991 lid, en is actief in de commissie kinderspelen als voorzitter en in het dagelijks bestuur actief als voorzitter.

De Heer N.D.J. van Vliet
Nico woont in Lekkerkerk en is vanaf 1998 lid, en is actief in de commissie optochten als voorzitter en in het dagelijks bestuur actief als toegevoegd lid. Verder actief in de commissie: Lustrum Banieren Abdicatie.

De Heer J.P. Verwaal
Jan woont in Lekkerkerk en is vanaf 2012 lid, en is actief in de commissie optochten en in het dagelijks bestuur actief als penningmeester. Verder actief in de commissie: Banieren.

De Heer P. Eerland
Pieter woont in Lekkerkerk en is vanaf 1998 lid, en is actief in de commissie volksspelen als voorzitter en in het dagelijks bestuur actief als 2e voorzitter. Verder actief in de commissie: Lustrum Banieren Abdicatie.

Mevrouw A.L. de Haaij - Augustin
Anna Liese woont in Lekkerkerk en is vanaf 1999 lid, en is actief in de commissie kinderspelen.

De Heer L. de Kluyver
Leo woont in Lekkerkerk en is vanaf 1993 lid, en is actief in de commissie kinderspelen. Verder actief in de commissie: Lustrum Banieren.

Mevrouw A. Knuistingh Neven - Achterberg
Adrie woont in Lekkerkerk en is vanaf 2006 lid, en is actief in de commissie kinderspelen. Verder actief in de commissie: Abdicatie.

De Heer T. Krijgsman
Teus woont in Lekkerkerk en is vanaf 2001 lid, en is actief in de commissie kinderspelen.

De Heer G. den Oudsten
Gerrit woont in Lekkerkerk en is vanaf 1991 lid, en is actief in de commissie kinderspelen.

De Heer W.G.M. Rutten
Willem woont in Lekkerkerk en is vanaf 2012 lid, en is actief in de commissie volksspelen. Verder actief in de commissie: Banieren.

Mevrouw C.W. Rutten - Rook
Corrie woont in Lekkerkerk en is vanaf 2012 lid, en is actief in de commissie kinderspelen

De Heer A.L. den Uijl
Alex woont in Lekkerkerk en is vanaf 2006 lid, en is actief in de commissie volksspelen. Verder actief in de commissie: Banieren.

Mevrouw S.R. Verwaal - Van der Vegt
Saskia woont in Lekkerkerk en is vanaf 2012 lid, en is actief in de commissie optochten. Verder actief in de commissie: Abdicatie.

De Heer R. van Vliet
Roelof woont in Lekkerkerk en is vanaf 2014 lid, en is actief in de commissie volksspelen. Verder actief in de commissie: Banieren.

De Heer D. Mudde
Dennis woont in Lekkerkerk en is vanaf 2014 lid, en is actief in de commissie volksspelen. Verder actief in de commissie: Banieren.

Mevrouw R. de Groot
Renata woont in Lekkerkerk en is vanaf 2014 lid, en is actief in de commissie kinderspelen.

De Heer P. Marelis
Piet woont in Lekkerkerk en is vanaf 2016 lid, en is actief in de commissie volksspelen. Verder actief in de commissie: Banieren.

De Heer S.H.A. Peters
Ton woont in Lekkerkerk en is vanaf 2017 lid, en is actief in de commissie kinderspelen. Verder actief in de commissie: Banieren.

Mevrouw M.D. Peters
Manuela woont in Lekkerkerk en is vanaf 2017 lid, en is actief in de commissie kinderspelen.

De Heer E. Melker
Erikjan woont in Lekkerkerk en is vanaf 2019 lid, en is actief in de commissie kinderspelen. Verder actief in de commissie: Lustrum Banieren.

Mevrouw G. Hoogendijk - Trouborst
Greetje woont in Lekkerkerk en is vanaf 2019 lid, en is actief in de commissie kinderspelen. Verder actief in de commissie: Lustrum.