Bestuur

De Heer G. den Oudsten
Gerrit woont in Lekkerkerk en is vanaf 1991 lid, hij is actief in de commissie kinderspelen.

De Heer L. de Kluyver
Leo woont in Lekkerkerk en is vanaf 1993 lid, hij is actief in de commissie kinderspelen. Verder actief in de commissie: lustrum, banieren.

De Heer P. Eerland
Pieter woont in Lekkerkerk en is vanaf 1998 lid, hij is actief als voorzitter van de commissie volksspelen. In het dagelijks bestuur is hij de 2e voorzitter. Verder actief in de commissie: lustrum, banieren, abdicatie, media en internet.

De Heer N.D.J. van Vliet
Nico woont in Lekkerkerk en is vanaf 1998 lid, hij is actief als voorzitter van de commissie optochten en in het dagelijks bestuur is hij toegevoegd lid. Verder actief in de commissies: lustrum, banieren en abdicatie.

De Heer T. Krijgsman
Teus woont in Lekkerkerk en is vanaf 2001 lid, hij is actief in de commissie kinderspelen.

Mevrouw A. Knuistingh Neven - Achterberg
Adrie woont in Lekkerkerk en is vanaf 2006 lid, zij is actief in de commissie kinderspelen. Verder actief in de commissie: lustrum, abdicatie en banieren.

De Heer A.L. den Uijl
Alex woont in Lekkerkerk en is vanaf 2006 lid, hij is actief in de commissie volksspelen. Verder actief in de commissie: banieren.

Mevrouw C.W. Rutten - Rook
Corrie woont in Lekkerkerk en is vanaf 2012 lid, en is actief in de commissie kinderspelen.

De Heer W.G.M. Rutten
Willem woont in Lekkerkerk en is vanaf 2012 lid, hij is actief in de commissie volksspelen. Verder actief in de commissie: banieren.

De Heer J.P. Verwaal
Jan woont in Lekkerkerk en is vanaf 2012 lid, hij is actief in de commissie optochten. In het dagelijks bestuur is hij onze penningmeester en secretaris a.i. Verder actief in de commissie: banieren.

Mevrouw R. de Groot
Renata woont in Lekkerkerk en is vanaf 2014 lid, zij is actief in de commissie kinderspelen. Verder is zij actief in de commissie: media en Internet.

De Heer D. Mudde
Dennis woont in Lekkerkerk en is vanaf 2014 lid, hij is actief in de commissie volksspelen. Verder actief in de commissie: banieren en lustrum.

De Heer R. van Vliet
Roelof woont in Lekkerkerk en is vanaf 2014 lid, hij is actief in de commissie volksspelen. Verder actief in de commissie: banieren.

De Heer P. Marelis
Piet woont in Lekkerkerk en is vanaf 2016 lid, hij is actief in de commissie volksspelen. Verder actief in de commissie: banieren.

De Heer S.H.A. Peters
Ton woont in Lekkerkerk en is vanaf 2017 lid, hij is actief in de commissie kinderspelen. Verder actief in de commissie: banieren.

Mevrouw G. Hoogendijk - Trouborst
Greet woont in Lekkerkerk en is vanaf 2019 lid, zij is actief als voorzitter van de commissie kinderspelen. In het dagelijks bestuur is zij toegevoegd lid. Verder actief in de commissie: lustrum.

Mevrouw D.M. Eerland - Griepsma
Diede woont in Lekkerkerk en is vanaf 2022 lid, zij is actief in de commissie volksspelen. Verder is zij actief in de commissie: media en Internet.

De heer Th. Muskens
Theo woont in Lekkerkerk en is vanaf 2022 lid, en is de voorzitter van onze vereniging.

De heer E. de Groot
Erik woont in Lekkerkerk en is vanaf 2024 lid, en hij is actief in de commissie volksspelen. Verder is hij actief in de commissie: banieren.

Mevrouw S. Hoogendoorn - van der Velden
Suzanne woont in Lekkerkerk en is vanaf 2024 lid, zij is actief in de commissie optochten. In het dagelijks bestuur is zij onze 2e secretaris.