Oranjevereniging "Oranje Nassau"

Lekkerkerk

Leuk dat je deelneemt aan de speurtocht van de Oranjevereniging! We hebben een tocht bedacht die jullie op mooie plekjes in ons dorp brengt.

Je moet de QR code scannen. Volg de instructies die dan in het venster bovenaan zichtbaar worden. Als je na het scannen op deze website belandt, dan tref je alleen algemene informatie over de puzzeltocht aan. Om de opdracht toch te kunnen lezen, moet je de code nog een keer scannen en goed de instructies volgen. (i-phone gebruikers trekken venster naar beneden om opdracht te kunnen lezen).

Je kunt de puzzeltocht lopen vanaf 24 april tot en met 4 mei 2021 en beginnen vanaf elke locatie waar je een QR-code vindt. Op het adres Raadhuisplein 49 hangt een code voor het geval dat je er niet één kunt vinden om te kunnen beginnen.

De bedoeling is dat je 11 letters verzameld, die je tot 1 woord moet vormen. Neem daarom pen en papier mee.

We gaan ervan uit dat je voorzichtig doet in het verkeer. Als je een spelletje hebt gespeeld, moet je alles weer netjes terugzetten, zodat een ander het spelletje ook weer kan spelen. Neem goede nota van de  Corona maatregelen hieronder en laat de contactspelletjes schoon achter.

covid

CORONA MAATREGELEN

Zoals jullie weten leven we in een gevaarlijke tijd en ligt besmetting met corona op de loer. Daarom vragen we je wel de hygiëne maatregelen in acht te nemen. Wij hebben bij de contactspelletjes een dispenser geplaatst om de activiteit voor gebruik te ontsmetten. Neem de gebruikte tissues bij voorkeur mee naar huis en gooi die daar veilig weg of gooi ze in de plastic vuilniszak.
Verder wijzen wij je erop je gevoel te raadplegen en de activiteit niet te doen als je je er niet veilig bij voelt.

Whats-app je creatie of oplossing naar 0620569712 of mail dit naar naar deelnemer@ov-oranjenassau.nl

sluiting op 5 mei 2021
0620569712