Beste brommer-ringsteek liefhebber,

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor het ringsteken met klassieke brommers, georganiseerd door Oranjevereniging "Oranje Nassau".

We zijn verheugd over het grote aantal aanmeldingen voor dit evenement en we hopen dat het, zowel voor u als voor het publiek, een leuke en gezellige middag zal worden.

Ter informatie volgen hieronder nog wat praktische punten, zodat het geheel ordentelijk kan verlopen. We verzoeken u zich te houden aan deze punten.

De route:
We stellen achter elkaar op vóór de ring bij het gemeentekantoor en rijden na het startschot over de Burgemeester van der Willigenstraat, naar het Raadhuisplein, hier keren we de brommer en gaan we netjes achter elkaar staan voor de terugrit vóór de ring bij “amicitia”, enzovoort.

Er hangt een ring voor het “gemeentekantoor” en een ring bij “Amicitia”.

We beginnen met een presentatieronde waarbij niet wordt gestoken zodat het publiek en jury kennis kunnen maken met het deelnemersveld.

Dan rijden we ongeveer 3 rondjes maar uiterlijk tot 17.30 uur.

Je kunt de raak gestoken ringen direct wegwerpen.

De jury voor het beoordelen van de mooiste combinatie is dit jaar in handen van een gerenommeerde vakjury..

De puntentelling zal worden verzorgd door de Oranjevereniging, Hou er wel rekening mee dat de eerste ringen die je raak steekt meer punten opleveren dan de ringen die je later in het parcours verzamelt!

Vóórdat we je hebben ingeschreven ben je akkoord gegaan met onderstaande regels met betrekking  tot de veiligheid en we verwachten echt dat je je daaraan houdt, dus:

 

  • Mijn brommer heeft een historische uitstraling
  • ik doe mee voor eigen verantwoording en risico
  • de bestuurder heeft in ieder geval een geldig (brommer)rijbewijs we rijden op de openbare weg dus ik of de bestuurder van de door mij opgegeven brommer zal de verkeersregels respecteren en dus GEEN drank gebruiken of gevaarlijke capriolen uithalen.
  • protest uitingen met onze nationale driekleur zijn ongewenst, bij misbruik van de vlag zal de equipe worden gediskwalificeerd en uit de optocht worden verwijderd.
  • mijn brommer is minimaal WA verzekerd
  • mijn brommer heeft maximaal TWEE wielen!

 

Vergeet niet na afloop je stokje en nummer af te geven aan iemand van de Oranjevereniging.