Nieuws

april 2012 - Projectgroep Banieren

Op 26 april hangen we de banieren weer uit. Jaantjie brengt ons een lekker bakkie koffie. Omdat er iemand wat te vieren heeft zijn er ook nog oranje tompoechen. Hier eten Janie en Jan Verzijl onze kraanmachinist deze lekkernij, onnodig te zeggen dat het geen pas geeft voor een dame om een tompouce op straat te verorberen. De bakkersroom zat ongeveer achter haar oksels!

Klik om de foto te vergroten...

maart 2012 - TULP!

En ineens is ze er!
Prinses Irene, in volle glorie staat ze rustig af te wachten bij Marjan in de tuin tot het Koninginnedag is.

Klik om de foto te vergroten...

maart 2012 - Inkoper

Marjan en Albert gaan samen op pad om de cadeautjes in te kopen voor de kinderspelen. Onze Voorzitter in zijn hoedanigheid al zeer zuinige inkoper controleert en probeert alle door de vereniging weg te geven cadeautjes persoonlijk uit.

Klik om de foto te vergroten...

september 2012 - een impressie van Marjan

Vier zaterdagen in het herfstige Lekkerkerk zijn ORANJE gekleurd….. dan staat onze kraam met tulpenbollen voor het” oude Raadhuis”. ´s Morgens zijn de opbouwmannen al vroeg in de weer om de kraam op te bouwen, zodat de verkoopwaar op een verantwoorde wijze kan worden uitgestald. Koffie….mmm lekker en laat nu de klanten maar komen!!! Er wordt gezellig gebabbeld tussen kopers en verkopers, die elk om hun eigenwijze de bollen aan de man cq vrouw brengen. En zie de tulpenbollen “prinses Irene” vinden hun weg door heel het dorp zodat er in de lente van ons jubileum jaar een vrolijke oranje gloed over de tuinen van Lekkerkerk zal liggen!! Dit succes is te danken aan de inzet van al onze leden maar in het bijzonder aan onze tulpenbolkoningin Riet!!! Het was een grootssucces en zeker voor herhaling vatbaar!

Klik om de foto te vergroten...

september 2012 - bloembollenaktie

Op 24 september was het zover onze verkoopsters stonden vroeg in de morgen als paarden in de stal te stampen om te gaan beginnen met de verkoop van 10.000 bloembollen. En met succes! De kop is eraf, er werden 5000 bloembollen verkocht op deze schitterende dag.

Klik om de foto te vergroten...

augustus 2012 - bloembollenaktie

Op 30 augustus 2005 was de commisie bloembol bijeen aan de Wetering Oost voor het inpakken van 10.000 stuks bloembollen. Deze bloembollen zullen in september en oktober door ons enthousiaste team verkocht gaan worden ter aanvulling van de kas t.b.v. het honderd jarig bestaan in 2006.

Klik om de foto te vergroten...

terug naar het eerste bericht