Nieuws

januari 2016 - Jubilarissen bij de Oranjevereniging

Er kwam geen eind aan de felicitaties dit jaar. De heren Albert de Haaij en Gerrit den Oudsten waren beiden in 1991 toegetreden tot de Oranjevereniging en daarom waren zij 25 jaar lid van onze vereniging. Gerrit werd toegesproken door Albert en Albert werd toegesproken door Pieter. Nadat deze leden hartelijk bedankt waren voor hun jarenlange inzet nam de heer Frank de Buck namens de KBOV het woord en reikte aan beide jubilarissen een legpenning uit voor hun 25 jarige inzet.
Klik om de foto te vergroten...

januari 2016 - Afscheid van Wim Bol

Ook Wim Bol nam afscheid van onze vereniging. De voorzitter bedankte ook hem voor zijn jarenlange inzet. Wim had zelf gezorgd voor opvolging. Dat is mooi en gaat best lukken hoor Wim!
Klik om de foto te vergroten...

januari 2016 - Afscheid van Truus van Loon - van Zwienen

Tijdens de jaarvergadering van 2016 namen we afscheid van Truus van Loon. Truus was meer dan 10 jaar bestuurslid van onze vereniging. Op de foto zien we haar met de voorzitter die haar hartelijk bedankte voor haar inzet.
Klik om de foto te vergroten...

januari 2014 - Afscheid Dolf en Riet Stob van Oranjevereniging Oranje Nassau te Lekkerkerk

Maandag 27 januari 2014 was de jaarlijkse ledenvergadering van Oranjevereniging Oranje Nassau uit Lekkerkerk.
Tijdens deze avond werd afscheid genomen van 5 bestuursleden .
Speciale aandacht was er voor Dolf Stob en zijn vrouw Riet Stob-Vogel. Zij zijn vijfentwintig jaar bestuurslid geweest van de vereniging, waarvan Dolf 14 jaar als secretaris. Samen hebben zij zich vele jaren ingezet bij talrijke activiteiten van de Oranjevereniging.
Als blijk van waardering was namens de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen in Nederland, de voorzitter De heer Mr. M. Zonnevylle naar Lekkerkerk gekomen om hun de erepenning met bijbehorende draagspeld en oorkonde uit te reiken. Dit wegens de grote verdiensten die gedurende vele jaren zijn bewezen aan de Oranjebeweging in Nederland en in het bijzonder aan de Oranjevereniging Oranje Nassau gedurende 25 jaar.  

Klik om de foto te vergroten...

april 2013 - Laat je hobby zien

Oranjevereniging Oranje Nassau Lekkerkerk gaat de speciale dag Laat je Hobby zien op zaterdag 27 april met een aantal activiteiten uitbreiden:

  • Puzzeltocht voor rollend materieel zoals antieke autos , tractoren en brommers. Maar ook voor fietsers. Starten tussen 10:30 en 14:00 uur vóór Amicitia. 
  • Letterspel in Amicitia, waarbij de formulieren verkrijgbaar zijn in de hal van Amicitia.
  • Fotowedstrijd: wij delen op 27 en 30 april oranje kroontjes uit voor de fotowedstrijd die georganiseerd wordt door de Rabobank Krimpenerwaard.
  • Nieuwe leden: op deze dag ontvangt ieder 5e nieuw lid van ons een bos bloemen
Klik om de foto te vergroten...

april 2012 - Dames

Onze babes poseren gewillig voor de camera in de kraam van de Oranjevereniging. Gereed om nog meer ringrij stokjes uit te geven en deelnemers in te schrijven. En wat zijn ze mooi hé...............

Klik om de foto te vergroten...

februari 2012 - Oude doos

Uit de oude doos kwam deze foto in het bezit van de Oranjevereniging, Het voltallig bestuur op de gevoeligeplaat in 19?? 

Klik om de foto te vergroten...

januari 2012 - Jaarvergadering 2012

In de jaarvergadering van 2012 is het een komen en gaan van nieuwe bestuursleden. We nemen afscheid van Theo den Ouden, Ton Boon en Hermine en Kees Dekker. Gelukkig zijn er ook mensen bereid om het stokje over te nemen en zo verwelkomen we Jan en Saskia Verwaal en Willem en Corrie Rutten. Jan is bereid gevonden om de functie van penningmeester op zich te nemen en Corrie die van secretaris. Aan het einde van de vergadering krijgen we nog een spontaan optreden aangeboden van de muziekvereniging die te horen krijgt dat Hillie jarig is.

Klik om de foto te vergroten...

januari 2011 - Afscheid Goos en Marry

In de jaarvergadering van 2011 namen we afscheid van Goos en Marry Bos. Goos en Marry waren gedurende 19 jaar mede het gezicht van onze commissie optochten. Samen met Dolf en Riet Stob runden zij deze commissie en waren hierbij gedurende lange tijd aktief voor onze vereniging.

Klik om de foto te vergroten...

januari 2011 - Afscheid ...........

In de jaarvergadering van 2011 namen we ook afscheid van Joop van Loon. Joop was afwezig maar Truus nam de honneurs waar en onze voorzitter greep de gelegenheid aan om Joop via Truus te bedanken voor zijn inzet. Maar wat er nou precies gebeurde achter die bos bloemen dat weten we niet maar de voorzitter was er maar wat blij mee dat Joop er zelf niet was!

Klik om de foto te vergroten...

klik hier voor meer nieuws